BLOGGERS HELP

O

3 Δεκ 2013

Ουδείς πιο γερμανοτσολιάς απο τον Κομμουνιστή.


1.      Οι ιδεολογικοί απόγονοι των ληστοσυμμοριτών ”προσπερνούν” κάποια γεγονότα, π.χ. την φράση του ”πατερούλη” Στάλιν, μετά την υπογραφή συμμαχίας με τον Χίτλερ (23 Αυγούστου 1939), ότι μεταξύ κομμουνισμού και εθνικοσοσιαλισμού δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές.
Τον χαρακτηρισμό, απο τον Ζαχαριάδη, της προέλασης του Ελληνικού στρατού στην Βόρεια Ήπειρο κατά των Ιταλών ώς ιμπεριαλιστικό πόλεμο του Μεταξά.
Την απελευθέρωση 25 μεγαλοστελεχών του ΚΚΕ απο τους Γερμανούς στην Ακροναυπλία.
Την απο κοινού επίθεση ΕΛΑΣιτών και γερμανών κατά του ΕΔΕΣ στην Ήπειρο.
 Την υπογραφή της συνθήκης του Πετριτσίου ( 12 Ιουλίου 1943 ) μεταξύ ΚΚΕ-ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και βούλγαρων παρτιζάνων για δημιουργία ανεξάρτητης Μακεδονίας και παραχώρησης της Δυτικής Θράκης στην Βουλγαρία μετά τον πόλεμο.
Την υπογραφή συνθήκης μεταξύ του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (με αντιπρόσωπο τον Καπετάν Κίτσο διοικητή 2ου Τάγματος, 31 Συντάγματος ΕΛΑΣ) και των Γερμανών (με αντιπρόσωπο τον Ταγματάρχη Έριχ Φένσκε διοικητή της μονάδας 31756) στο χωριό Λειβάδι την 1 Σεπτεμβρίου 1944, για υποχώρηση των γερμανών απο την περιοχή της Θεσσαλονίκης υπό την προστασία του ΕΛΑΣ.
 Ή την προσχώρηση στον ΕΛΑΣ . . . Ταγματασφαλιτών στην Ελευσίνα όταν η πόλη καταλήφθηκε απο τους Κομμουνιστές (διότι όσοι τους υποστήριζαν δεν θεωρούνταν δοσίλογοι).
 ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΣΑΜΗΔΕΣ...!!!



Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΑΜ, ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ. ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ...
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ Π[ΡΟΔΟΤΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΤΑΝΒ ΕΘΕΤΑΝ ΘΕΜΑ "ΤΣΑΜΗΔΩΝ" ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ... ΓΙΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ.... ΓΙΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ... "ΣΤΟΧΟΣ"

Ουδείς πιο γερμανοτσολιάς απο τον Κομμουνιστή.


ΥΓ. Ο συμμοριτοπόλεμος δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι εμφύλιος διότι το ήμισυ των ανταρτών ήταν αλβανοί και βουλγαροσκοπιανοί (τους οποίους οι κομμουνιστές τους αποκαλούσαν ”Μακεδόνες”), ενώ οι αντίπαλοι τους ήταν ο Ελληνικός Εθνικός Στρατός.