BLOGGERS HELP

O

16 Μαΐ 2017

ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΑΥΤΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΣΗΜΕΡΑ «ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ»...!!! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ: «ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η 17Ν ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΙΔΕΩΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»...!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ... ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΣΕΠΟΦΡΩΝΑ ΛΑΟΥ...

Μια απίστευτη τοποθέτηση για την τρομοκρατία στην Ελλάδα έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, υποστηρίζοντας ότι οργανώσεις όπως η 17 Νοέμβρη είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου!
Αναφερόμενος σε σχόλιο του δημοσιογράφου για το αν είναι σωστό να ανέβει θεατρικό σχετικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή και το αν έχει δικαίωμα ο Ρουπακιάς να γράψει για την απονομή της δικαιοσύνης και το πώς δολοφόνησε τον Φύσσα, ο κ. Μπαλαούρας είπε ότι δεν είναι το ίδιο όπως με το βιβλίο του Σάββα Ξηρού, στο οποίο βασίστηκε η αμφιλεγόμενη παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου.
«Εγώ λέω ότι είναι το ίδιο» είπε ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να γράψει βιβλίο που θα γίνει θεατρικό ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα και στο γεγονός ότι το μέλος της 17Ν Σάββας Ξηρός έγραψε όσα πιστεύει ότι έπραττε η 17 Νοέμβρη και το υλικό χρησιμοποιήθηκε σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.
«Όχι, δεν είναι» απάντησε ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ. Και συνέχισε ο κ. Μπαλαούρας: «Οι οργανώσεις αυτές όπως η 17Ν είχαν ένα ιδεώδες που ήταν υπέρ του ανθρώπου...».
Η τοποθέτηση αυτή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξέπληξε τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. «Υπέρ του ανθρώπου σκοτώνοντας ανθρώπους;» ρώτησε τον συνομιλητή του και ο Μάκης Μπαλαούρας συνέχισε.

 «Όχι μόνο εβραίους, ομοφυλόφιλους, κομμουνιστές και αυτό έχει μια τεράστια διαφορά κατά την γνώμη μου» τόνισε ο κ. Μπαλαούρας …

https://elitellinon.blogspot.com/2017/05/1907.html

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΙΤ ΕΛΛΗΝΩΝ