BLOGGERS HELP

O

27 Απρ 2016

ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Η …ΜΑΦΙΑ! (βίντεο)

foto5+
Κανείς δεν το περίμενε όταν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις σκύβουν το κεφάλι στους μουσουλμάνους λαθρό και τους «χαϊδεύουν», η ιταλική Μαφία αποφάσισε να τους κηρύξει κυριολεκτικά τον πόλεμο.



foto1
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η δήλωση του δήμαρχου του Παλέρμο, Leoluca Ορλάντο, ο όποιος δήλωσε…»υπερήφανος» ότι το Παλέρμο δεν είναι πλέον μια ιταλική πόλη. «Δεν είναι πλέον ευρωπαϊκή. Μπορείτε να περπατήσετε στην πόλη και να αισθανθείτε σαν να είστε στην Κωνσταντινούπολη ή στη Βηρυτό.» Η δήλωση αυτή έγινε καθώς στη πόλη κυκλοφορούν μουσουλμανοι παρανομοι , βιαστές, και Τζιχαντιστές.
26 Mar 2011, Lampedusa, Sicily, Italy --- Northern African refugees rest in the portual area of the Lampedusa Island. Vessels packed with would be immigrants continue to land in the Island where more than 5000 thousands refugees rest The portual area of Lampedusa has become a second open air immigration centre where immigrants live in critical igenic and sanitary conditions. --- Image by © Alessandra Benedetti/Corbis
Η Cosa Nostra εκτός των άλλων διαπίστωσε ότι εγκληματικές συμμορίες της Αφρικής κυρίως, έχουν πιάσει όλα τα πόστα καταπιέζοντας τον τοπικό πληθυσμό. Η μουσουλμανική εισβολή στην Ιταλίας αυξήθηκε κατά 90% κατά τους πρώτους τρεις μήνες του έτους.
foto3
Υπάρχει γενικότερα διάχυτη ανησυχία στην Ιταλία ότι ο αριθμός των νέων μεταναστών υπερβαίνει την ικανότητα της χώρας να αντιμετωπίσει και η μαφία είναι η μεγαλύτερη και πιο δραστήρια οργάνωση που αντιδρά σε αυτή την κατάσταση.
Ο δήμαρχος του Παλέρμο Leoluca Ορλάντο, δήλωσε: «Στο παρελθόν, όταν η μαφία ήταν πιο ισχυρή, εμπόδιζε οποιαδήποτε μετανάστη από την είσοδο της πόλης. Μέχρι που ήμουν 30 ετών, ποτέ δεν είδα μια αφρικανική ή ασιατική παρέα να κυκλοφορεί στο Παλέρμο. Η πόλη έχει αλλάξει.δραματικά Είμαστε τώρα πια μια πόλη των μεταναστών, το Παλέρμο είναι μια πόλη Μέσης Ανατολής στην Ευρώπη. Είναι ένα μωσαϊκό πόλη και είμαστε… χαρούμενοι γι ‘αυτό!» Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη οργή της μαφίας που αποφάσισε να κηρύξει τον πόλεμο σε αυτόν και στους λαθρό.
foto4
Την κατάσταση περιέγραψε και Αστυνομικός Επίτροπος Guido Longo του Παλέρμο που πρόσθεσε το εξωφρενικό : «Πρέπει οι άνθρωποι να κρατούν το στόμα τους κλειστό. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις πράξεις της μαφίας, μια άνευ προηγουμένου επίθεση και εκφοβισμό κατά των μεταναστώνμε τυπικά μαφιόζικη συμπεριφορά.»
foto6
Και συνέχισε : «Αυτή είναι η αρχή ενός πολέμου μεταξύ της μαφίας και των μεταναστών. Φοβάμαι ότι θα έχουμε και χειρότερα. Θα έρθουν περισσότεροι μετανάστες, και θα υπάρξουν περισσότερες επιθέσεις.» «Ένας από τους στόχους μας είναι να μειώσουμε τα επίπεδα της μετανάστευσης και την μείωση των εντάσεων στη Σικελία και την Ιταλία στο σύνολό της», είπε ο Andrea Romano, ένας βουλευτής του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος της Ιταλίας.
foto7
«Αυτό που βλέπουμε στη Σικελία είναι ότι το κράτος προσπαθεί να οργανώσει καλύτερα τους μετανάστες και στην κατάσταση αυτή η Μαφία αντιδρά έντονα. Προσπαθεί να ωθήσει τους ανθρώπους ενάντια στο κράτος και στους μετανάστες, γιατί θέλει η κατάσταση να παραμένει θολή και αποδιοργανωμένηΗ έλλειψη κράτους της επιτρέπει να αναλάβει τον έλεγχο». Με λίγα λόγια ένα χαρακτηριστικό …μπάχαλο!
Αυτό τι μας θυμίζει ?  Βέβαια εδώ δεν υπάρχει μαφία και δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις, αλλά όπως εξελίσσονται τα πράγματα όλα είναι πιθανά προς το χειρότερο.