BLOGGERS HELP

O

19 Μαρ 2016

«Ο κ.ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ ΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΤΟ ''ΒΛΕΠΕΙ'' , ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ???»

BOTH ARE REPRESENTATIVES OF CHILDREN’S RITGHTS …!!! Και οι δύο είναι εκπρόσωποι των Δικαιωμάτων των Παιδιών…!!!

«Κύριοι,  

Έχει πλέον αποκαλυφτεί, αλλά ο κ. ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ μόνο στην ΕΙΔΟΜΕΝΗ βλέπει το «ΝΤΑΧΑΟΥ», ότι οι ΑΘΩΟΙ Έλληνες πολίτες πέφτουν μέσα σε ‘ένα άλλο βούρκο,  στον βούρκο της «ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ» των Ελληνικών  δικαστηρίων -«ΝΤΑΧΑΟΥ» ……Δεν το βλέπει …;;; Ότι οι ΑΘΩΟΙ και τα παιδιά τους καταδιώκονται σε ένα απέραντο βούρκο όπως έχουν καταντήσει όλοι οι πολιτικοί την Ελλάδα , δεν το βλέπει …;;; Πως θα προστατευτούν οι ΑΘΩΟΙ και τα παιδιά τους , όταν όσοι έχουν το κουράγιο να αντιδράσουν ΤΙΜΩΡΟΎΝΤΑΙ προκλητικά ….;;;;;


Ακόμα και τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ τον έχουν μετατρέψει σε ένα σύγχρονο «ΝΤΑΧΑΟΥ» τιμωρούνται ΑΘΩΟΙ εξαιτίας εγγράφων, όπως τιμωρούνται και στο ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ, στο ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ, στο ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ, στο ΕΦΕΤΕΙΟ………..Ένα απέραντο «ΝΤΑΧΑΟΥ» ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΘΩΟΙ τιμωρούνται με τον ένα ή άλλο τρόπο , εξαετίας είτε επειδή τα έγγραφα περιείχαν αναληθές περιεχόμενο, είτε επειδή δεν τηρήθηκε κάποιο άρθρο , είτε επειδή λησμονήθηκε κάποιος Νόμος,  είτε επειδή κρυφά προστέθηκαν στην δικογραφία πριν ανοίξει την δικογραφία ο δικαστής έγγραφα με αναληθές περιεχόμενο, σημασία έχει ότι ο ΑΘΩΟΣ είναι πάντα καταδιωκόμενος και αν αντιδράσει τότε τον περιμένει μέσα στο ΝΤΑΧΟΥ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ η τιμωρία , ώστε να εξολοθρευτεί ………………………..!!! Η ΕΛΛΑΔΑ έχει ολόκληρη μετατραπεί ένα σύγχρονο ΝΤΑΧΑΟΥ από ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς (GOLDEN BOYS) που τρώγονται δήθεν μεταξύ τους, αλλά στην ουσία κάνουν πάσα ο ένας στον άλλον τις ευθύνες, όπως έκανε η ηγεσία των ΓΕΡΜΑΝΩΝ της αυτοκινητοβιομηχανίας  MERCEDES, 

Αλλά το πραγματικό ΝΤΑΧΑΟΥ ήταν όταν ΟΛΟΙ οι Έλληνες πολιτικοί, (GOLDEN BOYS)έδωσαν ΑΣΥΛΟ σε όσους θα κακοποιούν σεξουαλικά μέχρι θανάτου τα παιδιά Μας. Αυτό δεν συγχωράτε, οπότε καλύτερα να μας εξοντώσουν όλους όσους αντιδράμε παρά να μας μετατρέψουν σε μόνιμα πειραματόζωα που συνεχώς τα καταδιώκουν μέσα στο απέραντο ΝΤΑΧΑΟΥ-ΕΛΛΑΔΑ…!!! Τα ( GOLDEN BOYS) …!!!Έχει μετατραπεί η Ελλάδα σε ένα μόνιμο ΝΤΑΧΑΟΥ, εκτός της Βουλής, εκεί όλοι όσοι κοροϊδεύουν τον κόσμο έχουν ΑΣΥΛΟ , όπως και οι τρομοκράτες -παιδεραστές  …;;;;    

Περιμένω να αποκαλυφτεί ο τρόπος που μετά το ΝΤΑΧΑΟΥ που έχει εμπειρία ο ΑΘΩΟΣ στα Ελληνικά δικαστήρια , πως τον αποτελειώνουν,  θα χρησιμοποιήσουν ηγέτες όπως ο Έλληνας κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ επικεφαλής  της  MERCEDES  Dr. DIETER ZETSCH, και ο Ιάπωνας ηγέτης της ΤΟΥΟΤΑ  κος. ΑΚΙΟ ΤΟΥΟΝΤΑ, την μέθοδο που χρησιμοποιούσαν στο ΝΤΑΧΑΟΥ …;;;; ή έχουν τα (GOLDEN BOYS) ανακαλύψει νέα μέθοδο….;;;;

Με εκτίμηση

Ο πολίτης που έχει αποκαλύψει τους ηγέτες των κολοσσιαίων ομίλων ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.- MERCEDES-TOYOTA ότι έχουν μετατρέψει τα Ελληνικά δικαστήρια σε ένα απέραντο ΝΤΑΧΑΟΥ και αναμένουμε να αποκαλυφτεί η μέθοδος εξόντωσης …!!

Παναγιώτης Σπίνουλας,   anthisi11@gmail.com>

Υ.Γ.αν είναι να αποκαλυφτεί και η μέθοδος εξόντωσης , όπως αποκαλύφτηκε ότι τα Ελληνικά δικαστήρια είναι σύγχρονα ΝΤΑΧΑΟΥ, τότε άξιζε να θυσιαστεί ένας για να σωθούν πολλοί.  Η ΚΟΛΑΣΗ-ΝΤΑΧΑΟΥ – ΕΛΛΑΔΑ  είναι εδώ και όλοι οι ΑΘΩΟΙ έχουν βουλιάξει μέσα σε αυτήν , όσοι κάνουν τα στραβά μάτια θα έχουν μόνο την συνείδησή τους να τους ενοχλεί αλλά μπορούν εύκολα να το κρύψουν , δεν θα το κρύψουν για πάντα , αλλά προς στιγμήν ….!!! Κάποτε θα αντιδράσει και αυτή.   

ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???  ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ???  ΤΡΩΓΕΤΑΙ ???………….

## Please reply above this line to add your message.##
Ticket #69769: Fwd: BOTH ARE REPRESENTATIVES OF CHILDREN’S RITGHTS …!!! Και οι δύο είναι εκπρόσωποι των Δικαιωμάτων των Παιδιών…!!!
Hello, Thank you for contacting Reuters Online Support. Your request (#69769) has been received, and is being reviewed by our support staff.
To view responses to Frequently Asked Questions, visit our Knowledge Base.[link Knowledge Base tohttp://reuters.zendesk.com/forums ]
We will get back to you as soon as possible.
Kind regards,
The Reuters.com Team
Your request summary is:

Anthisi ST, Mar 18, 10:37 PM:
———- Forwarded message ———-
From: Anthisi ST <anthisi11@gmail.com>
Date: 2016-03-18 16:32 GMT+02:00
Subject: BOTH ARE REPRESENTATIVES OF CHILDREN’S RITGHTS …!!! Και οι δύο είναι εκπρόσωποι των Δικαιωμάτων των Παιδιών…!!!
To: antistasi.nai@gmail.com
The BEST picture of the century .
Both are representatives of children’s rights…… FACE TO FACE…!!! At last….!!!
The Greek Prime Minster takes away the rights from children , and the famous actress is fighting to give back to children all THEIR RIGHTS…!!!
.Mrs ANGELINA JOLI the millionaire
is the highest commissioner of the United Nations for refugees and patroness of kids and the powerful golden boy the
Greek Prime Minister was one of the three hundred politicians who approved the new legislation that gives immunity to terrorists- pedophiles …!!!
Η καλύτερη φωτογραφία του ΑΙΩΝΑ…!!!
Και οι δύο είναι εκπρόσωποι των δικαιωμάτων των ΠΑΙΔΙΩΝ. Επιτέλους πρόσωπο με πρόσωπο…!!!
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός αφαιρεί από τα παιδιά τα δικαιώματά τους, αντιθέτως η διάσημη ηθοποιός πολεμάει για να αποκτήσουν τα παιδιά όλα τα δικαιώματά τους.
Η Κυρία ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ εκατομμυριούχος και εκπρόσωπος (Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες) αλλά και προστάτης των παιδιών, και από την άλλη το πανίσχυρο χρυσό παιδί (GOLDEN BOY) ο Έλληνας Πρωθυπουργός ένας από τους τριακόσιους βουλευτές που ενέκρινε την νέα νομοθεσία που προσφέρει ΑΣΥΛΟ στους τρομοκράτες -παιδεραστές…!!!
Περιμένω υπομονετικά να εγκρίνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός την νέα νομοθεσία που θα δώσει την δυνατότητα στα θύματα των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ να καταθέσουν μήνυση, τι λέτε θα το κάνει…;;;;;; Για την ΑΣΥΛΙΑ των τρομοκρατών -παιδεραστών το έκανε…..!!!!!
[PDF]Αίτημα στην Βουλή των Ελλήνων αριθ. πρωτ.1966 (https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjg8_iht8rLAhUHaRQKHblMDSMQFggdMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.triklopodia.gr%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F11%2F%25CE%2591%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25B1-%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B7%25CE%25BD-%25CE%2592%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BB%25CE%25AE-%25CF%2584%25CF%2589%25CE%25BD-%25CE%2595%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25AE%25CE%25BD%25CF%2589%25CE%25BD-%25CE%25B1…)
https://youtu.be/kB-C3PLP-wU
Chaos in Greece children are one click away from danger
https://youtu.be/miNXjUrNYyM?t=15
Sincerely
Παναγιώτης Σπίνουλας

Ξεμπρόστιασε το δικαστικό σώμα αποκαλύπτοντας τον Οίκο Ανοχής


Παιδόφιλοι, πυρομανείς και δε συμμαζεύεται χαρακτηρίζονται ΑΝΑΠΗΡΟΙ

 


 /cretanpatriot.wordpress.com
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"