7 Δεκ 2014

Για εσάς που το παίζετε υπέρμαχοι του Ρωμανού


Για εσάς που το παίζετε υπέρμαχοι του Ρωμανού: 1) ΔΕΝ είναι πολιτικός κρατούμενος αλλά ποινικός. Βρίσκεται στη Φυλακή διότι λήστεψε τράπεζα και όχι για τα πολιτικά του πιστεύω (...τα οποία δεν μας ενδιαφέρουν κιόλας), 2) ΔΕΝ είναι αναρχικός αλλά ένας πιτσιρικάς σε σύγχυση. Ένας αναρχικός που είναι ενάντια στο "σύστημα" δεν σπουδάζει στα ΚΡΑΤΙΚΑ πανεπιστήμια, δεν δέχεται καν να ζητήσει άδεια. Διότι δεν μπορείς να κατηγορείς το σύστημα αλλά την ίδια ώρα να επιδιώκεις να εκμεταλλευτείς τα ευεργετήματα του συστήματος, 3) ΔΕΝ τον ενδιαφέρει να σπουδάσει αλλά να βγει έξω και να την κοπανήσει (όπως ο "συναγωνιστής" Ξηρός). Ειδάλλως θα δεχόταν την διδασκαλία μέσα από τη φυλακή όπως θα προβλέπει ειδική νομοθετική ρύθμιση που το ΚΡΑΤΟΣ που "αντιμάχεται" σκοπεύει να θεσπίσει ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ, 4) Αν πάθει κάτι, δεν θα φταίει ο Αθανασίου ή δεν ξέρω εγώ ποιος αλλά ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ. Αυτός που αποφάσισε (και καλά) απεργία πείνας. Που αποφάσισε να μπει στον κόσμο της παρανομίας και να ληστεύει με καλάσνικοφ. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του και ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΤΟΥ. Ήξερε ότι αν τον πιάσουν, θα χάσει την ελευθερία του, τις σπουδές του... ότι θα τα χάσει ΟΛΑ. Και το αποδέχτηκε. 5) Αν ήταν πραγματικός αγωνιστής, τόσο αυτός όσο και όλοι εσείς οι υποστηρικτές του, θα παλεύατε και για το δικαίωμα στην μάθηση και όλων τα άλλων χιλιάδων φυλακισμένων τόσα χρόνια. Και άλλοι που μπήκαν φυλακή ήταν φοιτητές, μαθητές, εργαζόμενοι. Και την έχασαν την δουλειά τους. Και δυστυχώς δεν τους προσλαμβάνει κανείς μόλις βγουν. 6) Ηθικοί αυτουργοί για το ότι συνέβη χτες στα Εξάρχεια και που πρόκειται να συμβεί (γιατί σίγουρα θα συμβεί) δεν θα είναι οι Δικαστές που δεν τον έβγαλαν ούτε το κακό κράτος αλλά μόνο ο Ρωμανός που καλεί σε εξέγερση στην επέτειο Γρηγορόπουλου και οι υποστηρικτές του. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Στο ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων που "κόπτεται" να σπουδάσει, τι νομίζει ότι θα διδαχθεί; Ότι μία επιχείρηση διοικείται με καλάσνικοφ;;;
"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


1 σχόλιο:

  1. 1) Υπάρχουν άτομαπου λήστεψαν πολλά παραπάνω και είναι εκτός. Η στάση της κυβέρησης είναι τέτοια επειδή ο Ρωμανός είναι αντίθετος με αυτήν.
    2)Το θέμα δεν είναι να σπουδάσει σε κρατικό πανεπιστήμιο. Χέστηκε. Για την ελευθερία του παλεύει και για τα δικαιόματά του. Και όχι δεν είναι σε σύγχυση, αλλά έχει ασχοληθεί πολύ περισσότερο από κάθε μικροαστό που τον κράζει με την ιδεολογία του. (Δεν θα σχολιάσω το ότι οι μπάτσοι που πληρώνονται από εμάς για να μας προστατεύουν σκότωσαν τον φίλο του εν ψυχρώ στα 15 του μπροστά στα μάτια του)
    3)Μακάρι να την κοπανήσει να πάρουν άλλοι την θέση του που έχουν προτερεώτητα. Δεν νομίζω πως θέλει να την κοπανήσει. Να περάσει μηνύματα θέλει.
    4)Αν πάθει κάτι ηθικός αυτουργός είναι η κυβέρνηση και όλη η πολιτική της που καταστέλλει (και με τη βία συνήθως) οποιαδήποτε φωνή αντίθετη με τη δική της. Όταν όλοι είναι στους δρόμους καθημερινά συσπειρωμένοι για τον Νίκο και η κυβέρνηση προβοκάρει τις δράσεις τότε ναι είναι ηθικός αυτουργός. Εθελοτυφλεί και αποπροσανατολίζει.
    5)Γινόταν και γίνεται. Πάντα υπήρχαν αγώνες για τα δικαιόματα των φυλακισμένων και όχι μόνο. Απλώς όταν το ζήτημα είναι ζωής και θανάτου τότε η ένταση της φωνής αυξάνεται.
    6) Ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί που έχουν τον Μηλιώνη έχω και τον Ρωμανό μέσα (https://www.facebook.com/KatargisiVouleutikisAsilias/photos/a.369147343180.155622.340299793180/10152544121098181/?type=1&relevant_count=1)
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Χέστηκε για τα ΤΕΙ. Για την ελευθερία του σε ένα κράτος καταστολής παλεύει! Όχι ελευθερία από τη φυλακή. Ελευθερία ιδεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή