BLOGGERS HELP

O

25 Ιουν 2014

Ποιοι προσπαθούν να τελειώσουν την καριέρα του Mel Gibson;

 

(Από το άρθρο «Crusade Against Mel Gibson Stamped, Sealed and Delivered by the New World Order» του Jurriaan Maessen - Infowars.com)

Στο στόχαστρο των mainstream media μπήκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μελ Γκίμπσον, γιατί κάνει ‘κακά πράγματα’, ο άνθρωπος που μέσα από ταινίες όπως το Braveheart, Τα Πάθη του Χριστού και το Apocalypto, αφηγήθηκε την πανάρχαια, αιώνια πάλη αυτών που αγαπάνε την ελευθερία των ανθρώπων και μάχονται εναντίον της μαύρης τυραννίας.
Τα κατεστημένα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν γεμίσει με φωνές που καταγγέλλουν τον Μελ Γκίμπσον, όπως αυτή της αυτοαποκαλούμενης ‘φωνής της Αριστεράς" Arianna Huffington που ζήτησε να ‘αναζωογονηθούν’ οι χαμένες "αξίες του Hollywood" και να ριφθεί ο Gibson στην πυρά:
«(...) Τώρα είναι η ώρα», ουρλιάζει η Huffington", για το Hollywood να δείξει τι σημαίνουν αυτές οι αξίες πραγματικά, κάνοντας τον Gibson να πληρώσει το τίμημα για τη μισαλλοδοξία του και την αδιαλλαξία του."

Ακριβώς όπως στις ημέρες του J. Edgar Hoover, όταν κάθε σημαντικό πρόσωπο τόσο εντός όσο και εκτός του Χόλιγουντ βρέθηκε στο στόχαστρο του διευθυντή του FBI, (του ενορχηστρωτή μιας σειράς εκκαθαριστικών επιχειρήσεων με στόχο όσους ήταν ύποπτοι για αριστερίζουσα συνείδηση και δράση) τα βέλη πλέον στρέφονται κατά του Gibson, προκειμένου να τον εξοντώσουν. Σε μια εποχή που πολλοί σκηνοθέτες, που ‘σνιφάρουν’, αποτελούν τα μέσα για τη νέα παγκόσμια τάξη κατευθύνοντας τα ακροατήρια όπου θέλουν, η σταυροφορία εναντίον του Gibson θα πρέπει να προβληματίσει κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.

Θυμηθείτε μία συνέντευξη του Gibson στο Playboy, - τον Ιούλιο του 1995, όπου ο Gibson προσδιόρισε την πραγματική εξουσία που βρίσκεται πίσω από τους ‘θρόνους’ με εκπληκτική ακρίβεια. Όταν η κουβέντα έφτασε στον τότε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Bill Clinton, ο Gibson πρότεινε ότι ήταν προφανώς προετοιμασμένος για την ‘δουλειά’ του προέδρου, από πολύ νωρίς στην καριέρα του.

"Το πιστεύεις πραγματικά αυτό;", ρώτησε έκπληκτος ο δημοσιογράφος και ο Gibson απάντησε:
"Πραγματικά το πιστεύω αυτό. Ήταν ένας φοιτητής με υποτροφία Cecil Rhodes, έτσι; Ακριβώς όπως ο Bob Hawke. Ξέρεις τι σημαίνει κάποιος να έχει υποτροφία Rhodes; Ο Cecil Rhodes (φωτο) ίδρυσε το σύστημα υποτροφιών Rhodes, για τους νέους άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αγωνιστούν για μια νέα παγκόσμια τάξη. Το έχετε ακούσει αυτό ποτέ; Για τον Τζορτζ Μπους; Τη CIA; Αλήθεια, αυτό είναι μαρξισμός, αλλά δεν ονομάζεται έτσι. Ο Karl είχε τη σωστή ιδέα, αλλά το προχώρησε πολύ λέγοντας για το τι είναι. Πάρε όλη την εξουσία, αλλά μην το παραδέχεσαι. Κάν 'το κρυφά, από την πίσω πόρτα. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά ατόμων με υποτροφίες Rhodes οι οποίοι θα είναι οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο. "
Ο δημοσιογράφος είχε αλλάξει χρώματα και μουδιασμένος είπε:
"Αυτό ακούγεται σίγουρα σαν μία παρανοϊκή εξήγηση της παγκόσμιας ιστορίας. Πρέπει να είσαι συνομωσιολόγος». (You must be quite an assassination buff”).
Gibson: "Ω, f***. Υπάρχει κάτι που έχει να κάνει με την Federal Reserve, που ο Lincoln έκανε, ο Kennedy έκανε και Ρέιγκαν προσπάθησε. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, ο πατέρας μου μου είπε για αυτό. Ο καθένας που το έκανε αυτό το συγκεκριμένο πράγμα που θα είχε τακτοποιήσει την οικονομία ‘έφυγε’ χωρίς να το πραγματοποιήσει. Τέλος πάντων, εγώ θα καταλήξει νεκρός αν συνεχίσω να λέω s***.”

Δεν έχει πεθάνει, δόξα τω Θεώ. Αν και η νέα παγκόσμια τάξη καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σιγουρευτεί ότι η καριέρα του θα τελειώσει.