BLOGGERS HELP

O

7 Ιουν 2014

Άρης Βελουχιώτης Η αληθινή του ιστορία - Ο Άρης Βελουχιώτης ήταν κίναιδος ΣΥΝΕΧΕΙΑ 15


Ο Άρης Βελουχιώτης, προφανώς σε στιγμές διασκεδάσεως και κατόπιν αγρίας ουζοποσίας, σκότωσε κοντά στο χωριό Κολοκυθιά τον δεκατετραετή Γεώργιο Μαραθέα, που είχε απαγάγει δυο μήνες νωρίτερα. Στη φωτογραφία εικονίζεται η οικογένεια Μαραθέα, έξω από το σπίτι της. Στο μέσον (γονατιστή) η κόρη τη ς οικογένειας, Ελένη, μετέπειτα σύζυγος του Βουλευτού της Ν.Δ. Αλεξάνδρου Σπανορήγα. Δίπλα της (επίσης γονατιστός) ο δεκατριάχρονος, τότε, Γιώργος Μαραθέας, που ένα χρόνο αργότερα έπεσε θύμα της θηριωδίας του Άρη.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
δείλιαζε προ ουδενός εγκλήματος. Αυτός εις τα απομνημονεύματα του αποκαλεί τον «Άρη Βελουχιώτη»: «HIMLER του Ε.ΛΑ.Σ.» (σ.σ. Ο σαδιστικού χαρακτήρας Χάινριχ Χίμλερ ήταν ο αρχηγός της διαβόητου Γερμανικής Εθνικοσοσιαλιστικής εγκληματικής Οργανώσεως «Ες-Ες» - SHUTAS STAFFEL  και της υπευθύνου δια σωρεία μεμονωμένων και ομαδικών εγκλημάτων Μυστικής Κρατικής Αστυνομίας «Γκεστάπο», υπήρξε δε ο εμπνευστής πολλών ειδών συστημάτων βασανισμού, ως και των στρατοπέδων συγκεντρώσεως, εντός των οποίων πραγματοποιείτο η συστηματική εξόντωση των περισσότερων πολιτικών κρατουμένων).
Η ερωτική του διαστροφή τον έκανε μισογύνη
Με τις ερωτικός διαστροφές του «Άρη Βελουχιώτη» ασχολείται και ο Βασίλειος Λευκαδίτης, εις το βιβλίο του «Η δεκαετία 1939-1949», αναφερόμενος κυρίως εις το βιβλίο του Στρατή Μυριβήλη «Ο θρήνος του Μοριά». Γράφει, επίσης, εις την σελίδα 103 και τα εξής σχετικά:

«Το ότι ο Μυριβήλης έγραφε ότι ο Βελουχιώτης ήταν ερωτικώς διεστραμμένος, γνωστοποιήθηκε εις τον αδελφό του, δικηγόρων Περικλή Κλάρα, όστις και απείλησε ότι θα τον μήνυε, αλλά τούτο ουδέποτε έγινε ώστε να διαψευσθεί εάν ήταν συκοφαντικό». Και εις τη ν σελίδα 114 του ιδίου βιβλίου συνεχίζει: «Ως καπετάνιος του Ε.ΛΑ.Σ. (ο Άρης Βελουχιώτης) υπήρξε αδίστακτος προς πάσα κατεύθυνση. Δειλός έναντι παντός εχθρού και πανούργος. Ουδαμού αντιμετώπισε έναν αντίπαλο με ανδρισμό -δεν είχε άλλως τε τοιούτον. Εις τους αντάρτες των τμημάτων, τα οποία ήλεγχε, απαγόρευε να έρχονται εις επαφή με γυναίκας, λέγων: «Τούτο είναι όργανον δια να κατουράνε οι άνθρωποι». Εκεί τον οδηγούσε η διαστροφή του». Τέλος, εις τις σελίδας 113 και 115 του ιδίου βιβλίου του, ο Βασίλειος Λευκαδίτης, αναφερόμενος εις τις σεξουαλικές διαστροφές του «Άρη Βελουχιώτη», περιγράφει και το εξής περιστατικό: «Τον «ταξίαρχο»
========================================================================
Άρης Βελουχιώτης Η αληθινή του ιστορία - Ο Άρης Βελουχιώτης ήταν κίναιδος ΣΥΝΕΧΕΙΑ 16