BLOGGERS HELP

O

22 Μαρ 2014

2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΟ 2100






Συντελείται γενοκτονία και εθνοκτονία εις βάρος του Ελληνικού λαού και έθνους…
Διαβάστε τα παρακάτω στοιχεία προσεχτικά και αναλογιστείτε, πόσο πολύ σοβαρά είναι!
“…σύμφωνα με έρευνες διεθνών οργανισμών -και του ΟΗΕ- οι Έλληνες στην χώρα τους θα αποτελούν μειοψηφία από το 2050, το δε 2100 θα είναι μόνον 2,5 εκατομμύρια. Θα ζουν δηλαδή σε ξένη χώρα…”.

“…το 2020 προβλέπεται πως οι ηλικιωμένοι 65 ετών και άνω θα έχουν ξεπεράσει το 20% του συνολικού πληθυσμού, από 14% που ήταν το έτος 1991, ενώ ο παιδικός πληθυσμός θα πέσει στο 17% κάτω από τα σημερινά επίπεδα του 19%…”.
“…Σύμφωνα με τα στοιχεία, από το 1992 καταγράφεται μία συνεχής μείωση του συνολικού αριθμού των γεννήσεων. Το ποσοστό των παιδιών ηλικίας κάτω των 15, το 2011 βρίσκεται στο 16,5% σε σύγκριση με 25,4% το 1992. Αυτό δείχνει τις τάσεις γήρανσης του πληθυσμού…”.
Ό πληθυσμός της χώρας έχει μειωθεί  αισθητά και σήμερα ολόκληροι δήμοι της επαρχίας έχουν μόνο ηλικιωμένους και ελάχιστους νέους. Σέ τέτοιους λοιπόν δήμους τής επαρχείας υπάρχουν πολλοί μόνιμοι κάτοικοι οί οποίοι είναι Αλβανοί , άτομα από τήν πρώην Σοβιετική Ενωση , Βούλγαροι κλπ, καί όλοι είναι σέ ηλικία αναπαραγωγής , έτσι λοιπόν αυξάνεται ταχύτατα ό αριθμός τους .

Μελετώντας τα διαθέσιμα δεδομένα την εξαετία 2004-2009, οι καθηγητές Βύρων Κοτζαμάνης και Μαρί-Νοέλ Ντυκέν, από τό Εργαστήριο Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων του τμήματος Μηχανικών, Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλίας , διαπίστωσαν ότι σε εθνικό επίπεδο οι γεννήσεις αλλοδαπών μητέρων αποτελούν το 17,6%, ενώ αντίθετα οι θάνατοι των αλλοδαπών μόλις το 1,7%.
«Σε εθνικό επίπεδο το ισοζύγιο γεννήσεων - θανάτων στον πληθυσμό των εχόντων ελληνική υπηκοότητα είναι αρνητικό σε αντίθεση με αυτό των αλλοδαπών που είναι ισχυρά πλεονασματικό», μας ανέφερε ο κ. Κοτζαμάνης . Εκείνο ωστόσο που προκύπτει αβίαστα ως συμπέρασμα είναι πως η αύξηση του ''ελληνικού πληθυσμού'' οφείλεται αφενός στην είσοδο μεγάλου αριθμού αλλοδαπών και αφετέρου στο ότι μεταξύ αυτών που εισέρχονται περιλαμβάνονται πολλές γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας, 15-50 χρόνων ,  επίσης νά λάβουμε 'υπ' 'οψην ότι ή τεκνοποιήση τών μουσουλμανικών μειωνοτήτων ( γιά τήν ώρα ) είναι σαφώς περισσότερες τών Ελλήνων χριστιανών...



Τα τελευταία δυο χρόνια οι γεννήσεις στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" μειώθηκαν στο ήμισυ, μου είπε προχθές γιατρός του νοσοκομειακού ιδρύματος, τονίζοντας ότι από τους τοκετούς σήμερα μόνο το 20% είναι από Έλληνες, το υπόλοιπο προέρχεται κυρίως από μουσουλμάνους που συνηθίζουν ακόμα και μέσα στη κρίση να κάνουν πάνω από δυο παιδιά.
Τα σχέδια των ισχυρών λόμπυ του κόσμου φαίνεται ότι επιτυγχάνουν τους ...μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους τους.
Επείσης μήν ξεχνάμε καί τούς χιλιάδες νέους μας πού έφυγαν στό εξωτερικό , πόσοι από αυτούς θά επιστρέψουν στήν Ελλάδα καί θά δημιουργήσουν οικογένεια ?
Εδώ που φτάσανε την Ελλάδα πως θα αποφασίσουν οι νεοέλληνες να αποκτήσουν παιδί; Από την στιγμή που αδυνατούν να καλύψουν τα δικά τους μηνιαία έξοδα.

Μάλιστα όταν ο άλλος είναι άνεργος ίσως να μην το σκέπτεται και καθόλου.

Η υπογεννητικότητα έχει χτυπήσει εδώ και χρόνια την χώρα μας αλλά πλέον το κακό έχει παραγίνει και απειλεί την εξαφάνιση του γένους μας...

Η πολιτεία τι κάνει;

Καταργεί την φοροαπαλλαγή των πολύτεκνων που έπρεπε να τους επιχορηγεί σημαντικά.