BLOGGERS HELP

O

16 Νοε 2013

Παιδομάζωμα Συνέπειες κομμουνιστικής κατηχήσεως


Ας δούμε τι έπαθε και ένας φουκαράς ιερέας που αφού πρώτα τον βασάνισαν και τον σκότωσαν μετά του απήγαγαν και την κόρη 17χρονη κόρη ως μαχήτρια


    Συνέλαβαν τον Χρίστο Ζησούλη -έναν πάμφτωχο ιερέα- και αφού τον βασάνισαν απάνθρωπα επί τρεις ολόκληρους μήνες, τελικά τον δολοφόνησαν κτυπώντας τον με ρόπαλα στο κεφάλι!
    Την ημέρα τής δολοφονίας του τον υποχρέωσαν να γράψει μια επιστολή στη σύζυγό του και στη δεκαεξάχρονη κόρη του, από τις οποίες ζητούσε νά μη... στενοχωρηθούν για τη
δολοφονία του, για τα θύματα τού "εμφύλιου πόλεμου"!... γιατί "αυτά έχει ο αγώνας". Τους ζητούσε -και τους παρακαλούσε (!)- νά... εργασθούν στις δολοφονικές "οργανώσεις" του χωριού (δηλαδή, στις οργανώσεις των δολοφόνων του) και ακόμη, ή παπαδιά, τα λιγοστά χωράφια πού είχαν, νά τα σπείρει για "λογαριασμό τού Δημοκρατικού Στρατού".
    Δεν σταμάτησαν όμως, ούτε εδώ οι δολοφόνοι -"πολιτικοί πρόσφυγες" σήμερα- τού Κ.Κ.Ε. Λίγες ήμερες μετά την σύλληψη του ιερέως (και πριν από την δολοφονία του), σε μια νέα επιδρομή στο χωριό, συνέλαβαν και την μοναδική θυγατέρα τού μάρτυρος, την δεκαεξάχρονη Ελένη (γεννήθηκε το 1931) και την ενέταξαν στις κομμουνιστοσυμμορίες, ως ένοπλο μαχητή! Και παρέμεινε ή κοπελίτσα μαζί με αυτά τα σιχαμερά κτήνη εννέα ολόκληρους μήνες!


Ένας πίνακας που έγινε με την βοήθεια του ΟΗΕ και ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα



    Πχ πόσα παιδάκια απήχθηκαν με τους γονείς τους, πόσα τελείως απροστάτευτα ,πόσα ακολούθησαν απλώς τους συμμορίτες γονείς τους ανά περιοχή κτλ.



    Όπως βλέπετε απήγαγαν ακόμα και από την Αττική που ΔΕΝ υπήρξαν βομβαρδισμοί. Στους Νομούς κοντά στην Αλβανία έκαναν σκέτη γενοκτονία


Παιδομάζωμα Συνέπειες κομμουνιστικής κατηχήσεως



    Πριν από δεκαετία επαναπατρίστηκε από τη Δυτική Γερμανία παιδί του Παιδομαζώματος, πού είχε καταφύγει εκεί από την Ανατολική Γερμανία. Μόλις που θυμόταν πώς είχε γονείς στην "Ήπειρο. Είπε:
    "Τι να κάνω να πάω να τους δω; Δουλειά μόνον θέλω".
    Η γυναίκα του στελέχους του Κ.Κ.Ε. Γκριτσώνα, Διαμάντω, άφησε ετοιμοθάνατο το βρέφος της στο Μπούλκες της Γιουγκοσλαβίας και πηγαίνει να πολεμήσει στον Γράμμο.

Η γυναίκα του καπετάν Περικλή στη Δωρίδα, επειδή καταδιωκόταν από τον στρατό και κινδύνευε να προδοθεί από το κλάμα του παιδιού της, το έπνιξε.
( Οι αναγνώστες ξέρουν ότι το έπνιξε στην Γκιόνα)


* Στις 29-12-1949 ο ραδιοφωνικός σταθμός της Πράγας αποκάλεσε "ταρτούφους" όσες γυναίκες θρηνούσαν για την αρπαγή των παιδιών τους.
* Στην ώρα του "προσφυγόπουλου" από το ραδιοφωνικό σταθμό του Βουκουρεστίου, ένας μικρός Τάκης οργιζόταν "για το κατάντημα της μάνας του, που πουλούσε αυγά στους παραθεριστές του χωριού".


Παιδομάζωμα: Καταγγελία της Βουλής


    Η Δ' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, συζήτησε το δράμα του Παιδομαζώματος και στις 5-11-1948 έκανε την εξής διαμαρτυρία-έκκληση:
    "Ή Βουλή των Ελλήνων διαπιστούσα ότι εφαρμόζεται συστηματικώς υπό των συμμοριτών, πρόγραμμα γενοκτονίας δια του παιδομαζώματος και της ομηρίας, ότι ή σημειούμενη απαγωγή ομήρων είναι αποτέλεσμα ενόπλου και ωμής βίας ασκούμενης εις βάρος χηρών και ορφανών, των οποίων οι προστάται εσφάγησαν υπό των συμμοριτών.
Αποφασίζει
    Διαμαρτύρεται προς άπαντα τον πεπολιτισμένον κόσμον και ειδικώτερον προς τας Βουλάς των ελευθέρων εθνών και ποιείται έκκλησιν προς τον Ο.Η.Ε. όπως έλθει αρωγός εις το άνευ προηγουμένου τούτο δράμα των Ελλήνων και χωρίσει άνευ αναβολής εις την λήψιν πρακτικών και αποτελεσματικών μέ­τρων, τόσον δια τον επαναπατρισμόν των απαχθέντων, καθώς και δια τον τερματισμόν της ανήκουστου ταύτης τραγωδίας."

==============================================  Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ