BLOGGERS HELP

O

16 Νοε 2013

ΠΑΣΟΚ...Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


►ΠΑΣΟΚ και "Ευρωπαική προοπτική":

Κατα την επικύρωση της συνθήκης εντάξεως της Ελλάδος στην Ευρωπαική κοινότητα, το ΠΑΣΟΚ απεχώρησε της ψηφοφορίας εκδηλώνοντας την αρνητική του στάση σχετικά με την είσοδο της χώρας μας στην ΕΟΚ (ήταν εξάλλου και η επίσημη γραμμή του), ενώ ακόμα και το ΚΚΕ Εσωτερικού ψήφισε ΥΠΕΡ της ένταξης.

►ΠΑΣΟΚ και "παραδειγματικές" πολιτικές:
Η δεκαετία του 80 χαρακτηρίστηκε η χαμένη δεκαετία και η Ελλάδα αποτελεί βάσει του Economist το παράδειγμα προς αποφυγήν για όλα τα νέα υπο-ένταξη κράτη-μέλη της Ευρωπαικής κοινότητας.


►ΠΑΣΟΚ, διαφθορά και "δωράκια":
Ο Ανδρέας Παπανδρέου με την περιβόητη δήλωσή του : «έκανε ένα δωράκι στον εαυτό του» για τον Δημήτριο Μαυράκη της ΔΕΗ (υπεξαίρεση 500 εκ.δρχ) «νομιμοποίησε» το καθεστώς διαφθοράς στην Ελλάδα. (Βλέπε video2 Σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ)
►"Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει το εθνικό μας νόμισμα"
Κατα την οκταετία 1981-1989 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε 2 (ΔΥΟ) υποτιμήσεις της δραχμής κατα 15% στην κάθε μία. Συνολικά σημαδή υποτίμησε μέσα σε μια τετραετία την δραχμή κατα 30%!!! 


►ΠΑΣΟΚ και "υπεύθυνες πολιτικές για τις μελλοντικές γενεές":
Το ΠΑΣΟΚ ασκούσε «κοινωνική πολιτική» με δανεικά, και το δημόσιο χρέος έχει γιγαντωθεί από 0,8 τρις το 1981 σε 75 τρις δρχ το 2004.


►"Το ΠΑΣΟΚ το 2001 μας έβαλε στην ΟΝΕ"...:
Το 1981 η Ελλάδα πληρούσε όλα τα οικονομικά κριτήρια ένταξης στην ΟΝΕ (πλήν του πληθωρισμού, ο οποίος ήταν στο 20% λόγω της Β΄ παγκόσμιας πετρελαικής κρίσης) χωρίς λογιστικές αλχημείες και «πατέντες»
►ΠΑΣΟΚ και Δηλώσεις επιπέδου για την Ελληνική πραγματικότητα:
►Κώστας Σημίτης, κατα την συζήτηση στη βουλή για την κύρωση του προυπολογισμού του 2003 ((Οταν η ανεργία άγγιζε το 12% και τα Ελληνικά νοικοκυριά ήταν καταχρεωμένα στις τράπεζες απο τα δάνεια και τις οφειλές, όταν ΕΠΙΣΗΜΑ βάσει της Eurostat το 20% των Ελλήνων ζούσε ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ)):
"Οι Έλληνες σήμερα ευημερούν. Τρανή απόδειξη ο τεράστιος αριθμός συνδρομητών της κινητής τηλεφωνίας". Η πλειοψηφία των Ελλήνων σήμερα διαθέτει κινητό τηλέφωνο!
►Γιώργος Παπανδρέου στην εκπομπή της ΝΕΤ 7η μέρα Φεβρουάριος 2004: "Οι σημερινοί νέοι χάρη στις προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ δεν είναι οι νέοι της δεκαετίας του '60. 'Εχουν αλλάξει! 'Εχουν χόμπυ, ασχολίες".  


►"Το 1981 έτος σταθμός για την Ελλάδα και την ναυτιλία":
Με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην διακυβέρνηση της χώρας το 1981, η πλειοψηφία των Ελλήνων πλοιοκτητών άλλαξε σημαία (από Ελληνική) στα πλοία της και η Ελλάδα έχασε την πρώτη θέση ναυτικού στόλου στην Ευρώπη που κατείχε εώς τότε.


►ΠΑΣΟΚ και "ελευθερία έκφρασης και δημοσιοποίησης ιδεών":
Επι ΠΑΣΟΚ και διακυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου η Ελεύθερη Ραδιοφωνία και Τηλεόραση κυνηγήθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αμέσως μετα την ανάλυψη της εξουσιας απο το ΠΑΣΟΚ το 1981, εξαπολύθηκε το μεγαλύτερο κυνηγητό για το κλείσιμο όλων των ραδιοσταθμών, με τον τότε επικεφαλής υφυπουργό "εκκαθάρισης της ραδιοφωνίας" Μαρούδα, και εκατοντάδες ραδιοερασσιτέχνες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια,όπου και καταδικάστηκαν με αυστηρές ποινές (Βλέπε αναλυτικότερα σελίδα "ΠΑΣΟΚ & Δημοκρατία").


►ΠΑΣΟΚ και αναγνωρισμένα στελέχη "επιπέδου":
Όπως ο Χρήστος Παπαδόπουλος, πρόεδρος της "Εταιρείας Δολοφόνων" και παράλληλα ΔΗΜΑΡΧΟΣ της Νέας Χαλκηδόνας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Εξελέγη μάλιστα με ποσοστό που υπερέβαινε το 60%.
Τί να πρωτοθυμηθεί κανείς, και τί να πρωτογράψει...


Ο Γεώργιος Παπανδρέου υποστήριξε ρητώς: «Aλλοίμονο σε αυτή την χώρα εάν ποτέ κυβερνηθεί από τον γιό μου Ανδρέα».

==============================================

ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου