BLOGGERS HELP

O

16 Νοε 2013

ΚΟΥΤΣΟΝΟΜΟΣ


►ΠΑΣΟΚ και συγκαλήψεις μεγαλοαπατεώνων με ΝΟΜΟ (Ο περιέργως ξεχασμένος "Κουτσονόμος"

Θα μείνει στην ιστορία αυτός ο περίφημος "κουτσονόμος" για όσους θυμούνται, που είχε ΠΟΥΛΗΣΕΙ ο Μένιος Κουτσόγιωργας στον Κοσκωτά έναντι δύο εκατομμυρίων δολαρίων.
Που ακούστηκε αυτό το πράγμα να έχουμε δημοκρατία και να πωλούνται οι νόμοι στο Κοινοβούλιο δύο εκατομμύρια δολάρια. Την περίοδο του Σκανδάλου Κοσκωτά (αρχές Αυγούστου 1988), ο τότε Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και Υπουργός Δικαιοσύνης μακαρίτης Μένιος Κουτσόγιωργας δημοσίευσε ένα νόμο που απαγόρευε το άνοιγμα των λογαριασμών στις τράπεζες. Σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ ψήφισε τον "Κουτσονόμο", ο οποίος ολοφάνερα συγκάληπτε απατεώνες με σκοπό να καθυστερήσει ο έλεγχος της προέλευσης των χρημάτων του μεγαλοαπατεώνα και τότε μεγαλομετόχου της "Τράπεζας Κρήτης".


►ΠΑΣΟΚ και "εξοπλισμοί ενόπλων δυνάμεων"

 Για την άμυνα της πατρίδος μας και την εδαφική ακεραιότητα του έθνους μας, η κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ διακρίθηκαν στα εξοπλιστικά σκάνδαλα τόσο στην αγορά προβληματικών αεροσκαφών MIRAGE (το ασλησμόνητο σκάνδαλο, στο οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου έβαλε υπεύθυνο για την αγορά των αεροσκαφών τον κ. Λούβαρη, τότε πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός) όσο και προβληματικών υποβρυχίων. Τα αλησμόνητα σκάνδαλα της ΕΒΟ και των F-16, τους ρωσικούς πυραύλους τους οποίους η Ελλάδα αγόραζε 3 φορές ακριβότερα απ' ότι άλλες χώρες...Και τί να πρωτοαναφέρει κανείς εδώ... Τα άρματα μάχης Λέοπαρντ τα οποία η κυβέρνηση Σημίτη αγόρασε 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απ' ότι η Τουρκία (2 δίς δρχ), ή τα 4 προβληματικά γερμανικά υποβρύχια κόστους 750.000.000.000 δρχ (750 δίς/ πενταπλάσια τιμή του πραγματικού κόστους)!


►ΠΑΣΟΚ, "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και οι ΒΙΛΕΣ των "σοσιαλιστών" εκπροσώπων του λαού" 

 Να μην ξεχνάμε βέβαια και την φιλολαική πολιτική ΠΑΣΟΚ, το οποίο εφάρμοσε το λεγόμενο "Πόθεν Έσχες" για κάποιον πολίτη ο οποίος αγόραζε ένα Fiat Panda 750cc, αλλα ποτέ δεν τόλμησε να το εφαρμόσει για τα στελέχη του, πόσο μάλλον για τον πρόεδρό του και την αγορά της περιβόητης Βίλας Λουμίδη στην Εκάλη, η οποία κόστισε 1.500.000.000 δρχ για την αγορά και 700.000.000 δρχ για την ανοικοδόμηση, σύνολο 2,2 ΔΙΣ δρχ (αστρονομικό ποσό για τα δεδομένα της τότε εποχής), το "δώρο" του Ανδρέα Παπανδρέου προς την νέα του σύζυγο Δήμητρα Λιάνη!
======================================================================
  ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ