BLOGGERS HELP

O

16 Νοε 2013

A. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ...


A. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ... 


►Η προδοσία ενός λαού

ΙΜΙΑ 31η Ιανουαρίου 1996: Τούρκοι δημοσιογράφοι αποβιβάζονται τις βραχονησίδες Ίμια και υψώνουν την τουρκική σημαία. Ενώ ελληνικό ελικόπτερο συντρίβεται μαζί με τρεις Έλληνες αξιωματικούς και το ηθικό του στρατεύματος από τα πυρά Τούρκων κομμάντος που βρίσκονται κοντά - ή πάνω - στην βραχονησίδα, η κυβέρνηση του κ. Σημίτη αποσύρει τον Ελληνικό Στόλο από το Αιγαίο, υποστέλλει την Ελληνική Σημαία από το νησί, και ευχαριστεί δημοσίως τον πρόεδρο Κλίντον. Από εκείνη την ημέρα η Ελλάς βρίσκεται σε καθεστώς μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και το Αιγαίο σε όλο του το πλάτος - σχεδόν μέχρι την Εύβοια - μια απέραντι γκρίζα ζώνη.



►ΠΥΡΑΥΛΟΙ S-300 


 Δεκέμβριος 1998: Η τουρκική κυβέρνηση απειλεί την Κύπρο να μην εγκαταστήσει τους ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ αντιαεροπορικούς πυραύλους S-300 στη Λευκωσία.


Ο κ. Σημίτης αναγκάζει τον πρόεδρο της Κύπρου, κ. Κληρίδη, να υποκύψει στις τουρκικές απειλές.


 Οι πύραυλοι αντί να ενισχύσουν την άμυνα του Κυπριακού Ελληνισμού, οδηγούνται προς αποθήκευση στην 115 Π.Μ. στην Κρήτη .




 ►Προδοσία ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΟΤΣΑΛΑΝ 


 Φεβρουάριος 1999: Ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ηγέτης των Κούρδων που μάχονται τον τουρκικό στρατό, παραδίδεται από την Ελληνική Κυβέρνηση και αφού απομακρύνεται από την χώρα παραδίδεται από την πρεσβεία μας στην Κένυα στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελλάς προδίδει ένα φίλο και σύμμαχο σε μία εχθρική χώρα. Η κυβέρνηση του κ.Σημίτη με τον τότε υπουργό εξωτερικών Θεόδωρο Πάγκαλο προδίδει τον αγώνα ενός ολοκλήρου έθνους...




►ΠΑΣΟΚ και "δολοφονικά τυχαίες συμπτώσεις 1":

 Η δολοφονία του βουλευτή Ευρυτανίας της Ν.Δ. Παύλου Μπακογιάννη απο την 17Ν, έγινε στις 26/9/1989, 1 (MIA) ημέρα πρίν καταθέσει στο ειδικό δικαστηριο σχετικά με την εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου στο σκάνδαλο Κοσκωτά! Μα τι τυχαία σύμπτωση κι αυτή έ?


Δέν υπονοώ τίποτα, απλά προβάλω τα ιστορικά δεδομένα της εποχής!


►ΠΑΣΟΚ και "δολοφονικά τυχαίες συμπτώσεις 2"

Ο Αλέκος Παναγούλης δολοφονήθηκε μία ημέρα μετά από την τελευταία του συνέντευξη στην οποία ανέλυε τους λόγους της απόχώρησης του από την Ενωση Κέντρου/Νέες Δυνάμεις. Σε εκείνη την συνέντευξη είχε δηλώσει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο νούμερο 1 πράκτορας των αμερικανών και πως όσο αυτός ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός.

Το απίστευτο μέγεθος της συνεχούς προσπάθειας παραποίησης της Ελληνικής ιστορίας απο τους "πράσινους μυθοπλάστες", αποτυπώνεται στο ότι σήμερα πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ παραμυθιάζουν τον κόσμο και ειδικότερα τις νέες γενιές, υποστηρίζοντας ότι ο Παναγούλης αποτελεί "ήρωικό στέλεχος του... ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς", δολοφονημένο απο την "δεξιά"! Και διαβάζουμε απο την Βικιπαίδεια:"Στην μεταπολίτευση ο Αλέξανδρος Παναγούλης εκλέγεται βουλευτής της Β΄ Αθηνών από την Ένωση Κέντρου-Νέες Δυνάμεις (Ε.Κ.-Ν.Δ.), καθώς αρνείται να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και με τον Ανδρέα Παπανδρέου τον οποίο παρομοίζε με φασίστα και έλεγε πως ήταν ο Έλληνας Μουσολίνι, στις εκλογές της 17ης Νοεμβρίου 1974". ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK ΕΔΩ!  
======================================================================


ΠΑΣΟΚ.. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου